• Standaard

Anke van der Heijden

Hallo allemaal, mijn naam is Anke van der Heijden ik ben 27 jaar en woon in Breda.

Ik ben opticien en werk bij Optiek van Wely in Roosendaal. In mijn vrije tijd ben ik het liefste bezig met sporten, koken, erop uitgaan, wintersport, uiteten gaan en zo nu en dan een feestje hoort er ook bij. Kortom, ik ben niet zo goed in stilzitten en dat doe ik dan ook niet ?. 

Ik ben bij Medifit terecht gekomen door een zware blessure aan mijn voet, gescheurde enkelbanden en 7 breuken. Door een goede begeleiding ook weer de oude geworden en weer fanatiek bezig met sporten! In november ben ik begonnen met de opleiding body pump, waar ik met veel plezier nog druk mee bezig ben om de les onder de knie te krijgen. Ik heb er heel veel zin in om dit in de nabije toekomst te mogen gaan geven! Tot snel!

 

Groetjes Anke

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot