• Standaard

BenFit programma bij Medifit Breda

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;
• Positief in het leven staan
• Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
• De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil je gezond afvallen ?

EET
Ontvang wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.
Het BenFit voedingsadvies is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.
 

BEWEEG
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.
Jouw persoonlijke BenFit coach geeft adviezen op het gebied van beweging. Deze adviezen garanderen een betere lichamelijke conditie en fitheid.
 

RELAX
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.
De BenFit coach gaat werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning. Met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid.

Diverse verzekeraars bieden in de aanvullende pakketten van de zorgverzekering een budget voor dit soort programma's. Hierdoor kan het zo zijn dat je dit programma geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt van je zorgverzekering.

Voor meer informatie kijk op https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html  waar je precies per verzekeraar kan zien hoe hoog de vergoeding is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Medifit Breda via 076-5210203 of per mail via klantenservice@medifitbreda.nl

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot