• Standaard

Waarom kiest Breda voor fitness bij Medifit?

Al velen gingen u voor. Bij Medifit Breda behaalt u namelijk altijd uw doelstelling, wat uw doel ook is*. Medifit Breda onderscheidt zich van andere sportscholen in Breda vanwege:

 • Persoonlijke trainingsschema's gericht op het behalen van uw doelstelling
 • Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat
 • Uitstekende sfeer, waar u zich op u uw plek voelt


Fitness bij Medifit Breda is geschikt voor iedereen. Of u nu aan het herstellen bent van een blessure, aan het trainen bent voor een marathon of uw conditie op peil wilt houden; in de fitnesszaal bij Medifit Breda komt u veel verschillende mensen met verschillende trainingsdoelen tegen. Bent u op zoek naar een fitnesscentrum of sportcentrum in Breda waar u op een verantwoorde manier aan uw lichaam en gezondheid kan werken? Bij Medifit Breda bent u aan het juiste adres. 

Eén ding hebben onze leden gemeen, ze werken allemaal aan een gezond lichaam op een verantwoorde manier! Tijdens uw sportbezoek kunt u altijd een beroep doen op een van onze gekwalificeerde sportinstructeurs of fysiotherapeuten. Dat is een prettige gedachte!
 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

 


* Medift Breda doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Medifit Breda is dé plek voor groepsfitness, voedingsadvies, individueel fitnesspersonal trainingLes MillsfysiotherapieMilon Cirkel, eGym en leefstijlcoaching. Bij Medifit Breda bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

 • Openingstijden en rooster groepslessen Pasen

  Lees meer
 • Per 4 April nieuw groepslessenrooster

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot