• Standaard

Groepslessen bij Medifit Breda

Wat vroeger aerobics heette, is inmiddels uitgegroeid tot het fenomeen groepsfitness. Een vrouwenaangelegenheid? Al lang niet meer!  Mannen en vrouwen van alle leeftijden hebben in ons gevarieerde aanbod hun favoriete groepsfitness-lessen gevonden.

Medifit Breda biedt als fitnesscentrum alle dertien de groepslessen programma's aan van de wereldwijd succesvolle Body Training Systems (BTS) van Les Mills International. Dit is bijna uniek in Nederland.

Dit Nieuw-Zeelandse concept hanteert op het gebied van groepslessen twee unieke uitgangspunten. De groepsworkouts moeten eenvoudig zijn zodat "het denken" niet "het doen" in de weg staat, en een groepsfitnessprogramma moet de deelnemer precies bieden wat hij of zij ervan verwacht.

Denkt u dat groepsfitness op den duur gaat vervelen omdat u steeds hetzelfde programma volgt? Dan heeft u het mis! Elke afzonderlijke groepsles heeft een hoog fun-gehalte en ieder kwartaal gaat er een nieuw programma van start. Tijdens onze feestelijke 'lanceerweek' aan het begin van elk kwartaal kunt u kennis maken met de nieuwe lessen.

Onze groepsfitness-instructeurs volgen elk kwartaal nieuwe workshops van de programma's van Les Mills om de kwaliteit van uw groepslessen te waarborgen. Medifit Breda is bovendien een trainingslocatie van Les Mills. Als team zijn wij er trots op dat één van onze eigenaren nationaal trainer is van Body Pump, CXworx en RPM.

Maak nu kennis met de groepslessen van Medifit Breda en vraag uw Gratis Proefweek aan.


Vul uw  naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Medifit Breda neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek fitness. Medifit Breda is dé plek voor fysiotherapie, medisch sportonderzoek, Les Millsgroepsfitness, eGym,  better bellyleefstijlcoaching, FunXtion, individueel fitness en bootcamp. Bij Medifit Breda bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. 

Nieuws

 • Groepslessenrooster vanaf 16 September

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot