• Standaard

Ingrid van Ham

Ik ben Ingrid, groepsles instructeur voor de Les Mills programma’s Bodycombat, RPM en Bodypump.

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik zelf begonnen met sporten bij Medifit. Mijn allereerste groepsles was een Bodypumples en ik was meteen verkocht! Al snel was ik bijna dagelijks bij Medifit in de groepslessen te vinden.

5 jaar geleden heb ik de overstap van deelnemer naar instructeur gemaakt. Eerst voor het programma SH’BAM, al snel daarna volgde Bodycombat en Bodystep en nu RPM en Bodypump - het programma waar het ooit mee begon.

Het allerleukste van lesgeven vind ik de interactie met de deelnemers, het is geweldig te zien als zij blij en voldaan de les verlaten en als ze, door de deelname aan de les, een stapje dichter bij hun doelen zijn gekomen.

Naast instructeur bij Medifit ben ik eigenaar van grafisch ontwerpbureau Stoer Ontwerp, ben ik getrouwd met Jeroen en heb ik twee honden, Milo en Jelle.

Voor reizen en duiken, liefst tegelijk, kun je me altijd wakker maken.

Ik zou het superleuk vinden jullie terug te zien in één van mijn lessen of een andere les bij Medifit!

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot