• Standaard

Johan van der Hoeven

Sporten wordt veelal geassocieerd met lichamelijke gezondheid.Van kleins af aan heb ik altijd gevoetbald en na verloop van tijd werd Medifit een goede uitvalbasis in geval van blessures. Naar mate de jaren vorderden werden blessures hardnekkiger en revalidaties bij Medifit langduriger en is voetballen inmiddels verleden tijd.

De interesse van de cardio-apparaten ‘beneden’ verschoof naar deelname in groepslessen ‘boven’. Naast het fysieke aspect is sporten voor mij namelijk ook een ideale mentale uitlaatklep.Heerlijk om na een dag zittend werken met dagdagelijkse bezigheden even één of meerdere uurtjes met anderen ‘los’ te gaan ;-).

Na vele jaren in de les als deelnemer te hebben gezeten, vervolgens de stap gewaagd om als instructeur voor de RPM les te gaan zitten. Van instructeur voor één programma kwamen er vanzelf meer en inmiddels probeer ik 4-5 keer in de week één of meerdere Les Mills programma’s te geven en/of te volgen. Ik heb geen specifieke voorkeur voor een programma, omdat dit mede afhankelijk is van de gemoedstoestand en ieder programma zijn eigen unieke kenmerken heeft. Wel probeert Les Mills in ieder programma middels goede muziek, intensief en veilig trainen resultaat te halen zonder afbreuk te doen aan het plezier!

Voor mezelf zoek ik iedere keer weer de uitdaging om de lat weer wat hoger te leggen waarbij dit de ene dag beter gaat dan de andere. Als instructeur van RPM, Bodypump, CXWorx en/of Grit hoop ik met diezelfde gedrevenheid daarin ook jou te motiveren. Heerlijk toch om samen op een verantwoorde wijze te bewegen, fietsen, springen, rennen, werken, zweten en af te zien om de door jouw gewenste resultaten te behalen. Het ene programma zal daarbij beter aansluiten bij jouw wensen dan het andere.

Ik zie je graag in één van onze vele groepslessen, keuze genoeg zie groepslesrooster :-).

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot