• Standaard

Joost van Genugten

Hallo allemaal!

Ik ben Joost van Genugten. Sinds 2002 sport ik al bij Medifit. Ooit ben ik begonnen met een lesje RPM en in de loop van de jaren heb ik zo'n beetje alle groepslessen bij Medifit wel eens gevolgd. Ik vind het namelijk leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ervaren. En Medifit heeft een zeer ruim aanbod aan Les Mills lessen, waardoor dat kan! Zo ben ik vaak boven in de zaal te vinden geweest voor CX-Works, Bodypump,Tone en Grit, maar ook voor Yoga! Naast het sportieve aspect vind ik ook het sociale aspect bij Medifit erg goed. In de loop van de jaren heb ik er veel fijne en bijzondere mensen leren kennen!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als uitvoerend musicus, als dirigent en als muziekdocent in het speciaal onderwijs. Dit zijn allemaal werkzaamheden die te maken hebben met coaching/performen voor een groep, al dan niet vanaf een podium. Eigenlijk in basis best vergelijkbaar met wat een Les Mills instructeur doet. 

In januari 2019 heb ik de opleiding tot CX-works instructeur gevolgd. Op deze manier kan ik perfect mijn werkervaring en mijn passie voor Les Mills groepslessen combineren: Bewegen op muziek! 

Uitdaging vind ik in het zoeken naar een goede en duidelijke coaching in techniek en choreografie en vind het fantastisch om te zien en te ervaren dat een groep sporters daar plezier aan beleeft en daarnaast sportieve grenzen verlegt, ieder op zijn of haar niveau. 

Ik hoop je snel een keer te zien in de les bij Medifit!!!

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot