• Standaard

Koen Gerrits

Ik ben Koen Gerrits. Oorspronkelijk kom ik uit Dongen, maar in verband met mijn studie ben ik 10 jaar geleden in Breda komen wonen.

Ik werk inmiddels al meer dan 15 jaar bij Medifit Breda. Ooit begonnen als fitnessinstructeur na het behalen van mijn papieren.

Na het afronden van mijn studie aan de NHTV in 2009 ben ik fulltime gaan werken bij Medifit Breda. Mijn taken op dat moment waren fitnessinstructeur en een stukje marketing, sales en bedrijfsfitness. Na een afzienbare periode kwam daar een stukje management bij. Inmiddels ben ik al een aantal jaren algemeen manager bij Medifit Breda. Mijn kerntaken liggen vooral bij het aansturen en invullen van de fitness, de marketing, communicatie en sales.

Sporten is een grote passie van mij. Van kleins af aan ben ik altijd heel erg veel met voetballen bezig geweest. Ik heb dit ook altijd op redelijk hoog niveau beoefend. Echter ben ik hier enkele jaren geleden mee gestopt in verband met de combinatie met mijn werk en wat privé omstandigheden. Inmiddels ben k zelf regelmatig terug te vinden in de fitnessruimte van Medifit Breda. Ik ben mezelf de afgelopen jaren wat meer gaan focussen op krachttraining. Ik merk dat dit weer een nieuwe uitdaging voor me is!

Tot ziens en snel bij Medifit Breda! U kun met vragen altijd bij mij terecht.

 

Koen Gerrits

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot