• Standaard

Les Mills Body Attack

Body Attack is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Deze workout verbetert uw hart- en longfunctie zodat u de inspanningen tijdens andere vormen van sport makkelijker aankunt. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een paar sportschoenen en een beetje lef. Body Attack is de ultieme workout om uw conditie te verbeteren. Bij dit programma worden geen materialen gebruikt.
 

WAT BEREIK JE MET BODY ATTACK?
 

Het volgen van Body Attack leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuurverbetering.

BODY ATTACK, IETS VOOR MIJ?
 

Body Attack is niet voor iedereen geschikt. Om mee te doen met Body Attack dient u over een bepaalde lichamelijke fitheid te beschikken.

Heeft u nog nooit aan sport gedaan of zijn er andere redenen waardoor u zich niet intensief mag inspannen, raadpleeg dan eerst de Body Attack-instructeur voordat u besluit mee te doen.

Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is Body Attack de ultieme workout om de conditie te verbeteren. 

Maak nu kennis met de groepslessen van Medifit Breda en vraag uw Gratis Proefweek aan.


Vul uw  naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Medifit Breda neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
 

Nieuws

 • Nieuw groepslesrooster vanaf 31 december

  Lees meer
 • Openingstijden feestdagen

  Het team van Medifit Breda wenst u prettige feestdagen en een gelukkig, spor...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Lindsay van der Sluis

  "Iedereen wordt in zijn waarden gelaten en geholpen op zijn of haar niveau."

  Lindsay van der Sluis
 • Ronald Vrielink

  "Bij Medifit is duidelijk te merken dat het om jou gaat en dat je niet een nummertje bent"

  Ronald Vrielink
 • "Van té vet naar TE VETTT!"

  José van der Hoeven
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.