• Standaard

Les Mills Body Attack

Body Attack is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Deze workout verbetert uw hart- en longfunctie zodat u de inspanningen tijdens andere vormen van sport makkelijker aankunt. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een paar sportschoenen en een beetje lef. Body Attack is de ultieme workout om uw conditie te verbeteren. Bij dit programma worden geen materialen gebruikt.
 

WAT BEREIK JE MET BODY ATTACK?
 

Het volgen van Body Attack leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuurverbetering.

BODY ATTACK, IETS VOOR MIJ?
 

Body Attack is niet voor iedereen geschikt. Om mee te doen met Body Attack dient u over een bepaalde lichamelijke fitheid te beschikken.

Heeft u nog nooit aan sport gedaan of zijn er andere redenen waardoor u zich niet intensief mag inspannen, raadpleeg dan eerst de Body Attack-instructeur voordat u besluit mee te doen.

Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is Body Attack de ultieme workout om de conditie te verbeteren. 

Maak nu kennis met de groepslessen van Medifit Breda en vraag uw Gratis Proefweek aan.


Vul uw  naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Medifit Breda neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
 

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot