• Standaard

Les Mills Sprint

Les Mills Sprint is geen gewone workout, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De SPRINT workout is kort zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke en mentale grens.

Ook SPRINT is voor iedereen. De indoor bike beschikt over een weerstandsknop, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je eigen niveau. Het belangrijkste is om de eerste keer SPRINT gewoon te ervaren. Maak van SPRINT jouw workout en doe je ding!

 

 

 

 

Maak nu kennis met de groepslessen van Medifit Breda en vraag uw Gratis Proefweek aan.


Vul uw  naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Medifit Breda neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot