• Standaard

Melissa Rizos

Even voorstellen; mijn naam is Mellisa Rizos, ik ben geboren en getogen in Goes (Zeeland) maar woon al sinds 2008 met ontzettend veel plezier in Breda. Hoewel ik tijdens mijn schooltijd verre van sportief was, kan ik sporten nu absoluut niet meer missen. Ik voel me er gezond, fit en sterk door en daarbij zorgt het ook voor geestelijke ontspanning. Heerlijk! Behalve sporten ben ik ook gek op lekker eten, lezen, reizen, onze 2 cavia's en leuke dingen ondernemen met vriendinnen of vriend. 

Al enkele jaren ben ik bij Medifit te vinden als enthousiast lid maar na in december 2018 de BodyBalance training te hebben gevold, geef ik sinds januari 2019 ook zelf op de maandagochtend deze leuke en diverse groepsles. Wat is het gaaf om op het podium te staan en andere te motiveren en enthousiasmeren om lekker te bewegen! RPM staat ook op de planning dus dat hoop ik er spoedig bij te doen. Hopelijk tot snel bij Medifit! 

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot