• Standaard

Nieuw in Breda.....eGym!

Train effectiever dan ooit tevoren.

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire eGym toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen kortom: Fit & Vitaal in 30 minuten.

Wat is een eGym training?

De eGym training is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De eGym Coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, deze worden automatisch bewaard op een polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden.Tijdens de training krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via de App ziet u direct de trainingsresultaten, en de toestellen zijn zo geprogrammeerd dat ze volautomatisch overgaan naar een vervolg programma gericht op uw doelen. Tevens zit er per spiergroep een terugkomende krachtmetingen in waarin u direct kan zien of er vooruitgang is geboekt… 

eGym App

Met de eGym App heb je je trainingsportaal altijd op zak. Train via je eigen sjablonen, vink je voltooide oefeningen af en vergelijk je punten met vrienden. Alle resultaten worden automatisch met je gebruikersaccount gesynchroniseerd en zijn ook op de website en voor je clubtrainer beschikbaar.
Zo kun je je prestaties in detail volgen.

Download hier de app voor iPhone en Android en krijg mobiele trainingsvrijheden met de eGym fitness app!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

 • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;

Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in Breda! 

 

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining in Breda bij Medifit Breda De eGym-Cirkel is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

 

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot