• Standaard

Groot aanbod buiten lessen, vanaf dinsdag 12 mei a.s.!

Met trots kunnen we je mededelen dat wij vanaf dinsdag 12 mei aanstaande starten met onze buiten Groepslessen!!!

Onderstaand vind je het rooster en het protocol voor deze lessen. Lees met name dit protocol goed door! Alle lessen bestaan maximaal uit 10 deelnemers (1 instructeur en 9 sporters).

Aanmelden voor de lessen kan via de MyWellness app of telefonisch op nummer 076-5210203 op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur.

Maak je nog geen gebruik van de MyWellness app, maar ben je hierin wel geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@medifitbreda.nl. Je ontvangt een persoonlijk bericht vanuit ons systeem over hoe je account te activeren en de app te gebruiken. 

!Let op: Maak het account niet zelf aan, voordat je het persoonlijk bericht ontvangen hebt. Het account moet namelijk vanuit ons ledenadministratie systeem komen om toegang te krijgen tot ons online rooster om in te schrijven.

WIJ ZIEN JE GRAAG VANAF DINSDAG WEER BIJ ONS OP HET TERREIN!
 

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot