• Standaard

Wijzigingen tijdens verbouwing 29 en 30 augustus

Beste Medifitters,

Zoals u misschien al gemerkt heeft zijn wij druk bezig met een aantal veranderingen binnen onze FeelGoodclub. Dit doen wij om de beleving en het sportgemak bij Medifit Breda te vergroten. Helaas gaat dit ook gepaard met wat ongemakken voor u. Om de werkzaamheden (het aanbrengen van een nieuwe vloer in de Horeca) zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn wij 29 en 30 augustus gedeeltelijk gesloten. Dit houdt in: op maandag de gehele dag en dinsdag tot 17:00 zullen er geen groepslessen gegeven worden en zal de ingang voor de fitness via de Fysiopraktijk zijn (achterkant gebouw). Ook kan er geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Dit zal tot Dinsdag 30 augustus 17:00 uur zijn. Na deze tijd zullen alle faciliteiten weer beschikbaar zijn. 
Onze excuses voor het ongemak!

Met sportieve groet,

Het Medifit team

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot