• Standaard

Nina van Ligten

Mijn naam is Nina van Ligten, ik ben 19 jaar en ik studeer op dit moment de PABO. Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam bij Medifit Breda. De meeste van jullie zullen mij wel kennen als de dochter van Sandra Kleine. Ik kom al sinds dat ik een klein meisje was bij Medifit en sinds twee jaar sport ik hier ook regelmatig. Ik heb alle groepslessen al een keer gedaan, maar het liefste doe ik Body Combat, Body Pump en Body Jam.

Naast dat ik werkzaam ben bij de balie en de horeca houd ik ook onze Facebook en App bij. Daarnaast maak ik onze folders en posters.

Ik werk met veel plezier bij Medifit en mijn doel is dan ook dat Medifit voor elk lid een gezellige sportschool is, waar u lekker kunt gaan sporten maar daarnaast ook bij kunt komen in onze foyer met een kopje koffie. U bent van harte welkom om bij mij een kopje koffie te bestellen, een shake of een thee. Ook ben ik altijd in voor een praatje!

Ik hoop u snel te zien bij Medifit Breda! 

Nina van Ligten

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot