• Standaard

Samenwerking met 42.195 Breda

Het is voor elke hardloper belangrijk om niet alleen maar hard te lopen. Eenzijdige training leidt vaak tot blessures waardoor je voor een bepaalde periode niet meer kunt hardlopen. Wij helpen je graag met een goede voorbereiding voor de marathon maar uiteindelijk voor elke loop, of zelfs als je helemaal geen doel hebt maar gewoon lekker wil hardlopen.

Wil je een marathon lopen dan begint het met de vraag waar sta je nu eigenlijk wat betreft je loopconditie?

1 van de redenen  waarom wij met 42195 Breda samenwerken is dat Joan hele goede schema’s maakt die voor iedereen goed te doen zijn en waardoor iedereen de finish kan halen. Maar het wordt nog professioneler als je ook weet op welke hartslagen je moet trainen om de beste resultaten te behalen. De praktijk leert dat de meeste lopers te hard lopen in de trainingen omdat ze simpelweg niet weten op wat voor hartslag er gelopen moet worden en daar kunnen wij bij helpen namelijk met het fitness sportonderzoek. Professioneler kun je het niet hebben en resultaat gegarandeerd.Een andere reden waarom wij met 42195 Breda samenwerken is dat ik zelf hele goede ervaringen heb met hun aanpak. Ik heb inmiddels 10 marathons gelopen allemaal succesvol en zonder blessures. En nog een reden is dat je geen nummer bent. Alles wordt heel persoonlijk aangepakt en dan heb ik het nog niet over de gezelligheid gehad die er altijd heerst.

Ben je geinteresseerd in het fitness sportonderzoek of heb je vragen op het gebied van ondersteuning en/of (kracht)training naast je looptrainingen ? Mail of bel me gerust:

Sandra Kleine. 076-5210203. sandra@medifitbreda.nl

Nieuws

 • Vanaf 3 Juli Body Vive

  Wil jij je conditie, kracht en core verbeteren? Dan is Body Vive de ideale wo...

  Lees meer
 • roosterwijziging i.v.m. cursus Les Mills

  Beste Medifitters, Zie onderstaande roosterwijzigingen in verband met cursus...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Lindsay van der Sluis

  "Iedereen wordt in zijn waarden gelaten en geholpen op zijn of haar niveau."

  Lindsay van der Sluis
 • Ronald Vrielink

  "Bij Medifit is duidelijk te merken dat het om jou gaat en dat je niet een nummertje bent"

  Ronald Vrielink
 • "Van té vet naar TE VETTT!"

  José van der Hoeven
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman