• Standaard

Peter Rijnbout

Beste toekomstige en reeds fanatieke Medifitters,

Mijn naam is Peter Rijnbout, geboren en getogen het mooie Breda en werkzaam bij team P&O van de Gemeente Breda. In mijn vrije tijd geef ik groepslessen en yoga bij Medifit Breda. Dit varieert van BodyBalance, BodyPump en RPM tot Power en Yin yoga. Om body en mind in een juiste balans te hebben en houden vind ik Mindfulness erg belangrijk. De tijd die ik over heb rijd ik op de racefiets of mountainbike. Vroeger deed ik aan sporten zoals badminton en diverse vechtsporten en alles wat daar tussen kan zitten en sporten is niet weg te denken uit mijn leven.

Het volgen van groepslessen heeft veel voordelen. Ze zijn een ideale manier om je conditie en kracht te vergroten en te onderhouden. Maar belangrijker is dat een groepsles gewoon ontzettend leuk en gezellig is.

Heb je zin gekregen om aan een les mee te doen? Geef je op voor een proefles nog beter kom langs en doe meteen mee. Je bent van harte welkom.

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot