• Standaard

Petra van den Berg

Hoi,

Mijn naam is Petra van den Berg. Ik woon samen met mijn geweldige man Mitch en 2 lieve honden Harvey & Louis. 

Na jaren als manager in de sportwereld te hebben gewerkt heb ik ook de stap genomen om les te geven: Bodypump! 

Waarom Bodypump van Les Mills? In de sportwereld is het een gegeven dat je bij Les Mills kan vertrouwen op kwaliteit, een uitdagende work-out en leuke muziek. Groepsfitness van Les Mills is toegankelijk voor iedereen en de wereldwijde marktleider. 

De kans om les te geven bij MediFit heb ik met beide handen aangegrepen. MediFit onderscheidt zich door kwaliteit te leveren en de lat hoog te leggen voor de instructeurs. Zo word ik uitgedaagd om het beste uit mezelf naar boven te halen!

Als ik Bodypump geef vergeet ik de wereld om mij heen. Mijn doel is om een leuke les weg te zetten waarbij ik jullie motiveer om het beste uit jezelf te halen, net dat beetje extra te geven, zodat we met een voldaan gevoel de les weer verlaten. 

Ik zou zeggen kom kennis maken en doe een keer mee! Maar kijk uit, het werkt verslavend ;)

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot