• Standaard

Power Yoga

Poweryoga is een energieke en dynamische vorm van yoga die lichaam en geest verbind.

Je verbetert je lichaamshouding door je spieropbouw en flexibiliteit te verbeteren. De ontspanning zorgt dat je rustiger en minder gestrest wordt.

Wat zijn de voordelen van yoga?

Een aantal voordelen van yoga zijn, verbeterde spieropbouw, flexibiliteit van je gewrichten, minder vermoeidheid, betere lichaamshouding, een beter lichaamsbesef, minder stress, zelfvertrouwen, het leren los te laten, een positievere levenshouding.

Wat kan je verwachten van een Poweryoga les?

Een les begint met het aarden, hierdoor wordt je hoofd al wat kalmer en bereid je je voor op de les. Dan ga je zonnegroet A en B doen. Hierdoor worden je spieren warm en je ademhaling geactiveerd. Dan komen de staande, zittende en liggende series aan bod. Dit zijn yoga houdingen eventueel gecombineerd vinyasas. We eindigen met een meditatie. Dit is een belangrijk onderdeel van yoga. Je lichaam heeft hard gewerkt en heeft even rust nodig. Je ontspant je spieren en brengt rust in je hoofd. Door die rust krijg je weer nieuwe energie.

Wat is het verschil tussen Yoga en Bodybalance?

Power yoga maakt gebruik van krachtige houdingen en heeft een dynamische flow. Het verschil met Bodybalance is dat we gebruik maken van Bandha’s en een geconcentreerde ademhaling. Bandha’s zijn energie-sloten, en door die te activeren word je houding of pose krachtiger en intensiever. Hierdoor krijg je een heel andere belevenis of ervaring.


 

Maak nu kennis met de groepslessen van Medifit Breda en vraag uw Gratis Proefweek aan.


Vul uw  naam, e-mail, telefoonnummer in en klik op verzenden. Medifit Breda neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot