• Standaard

Ronald van Rijswijk

Even voorstellen:ronald van Rijswijk Medifit Breda Les Mills

Hoi,

Ik ben Ronald. Ik zal me eerst voorstellen voor diegene die mij nog niet kennen. Sinds dec 2006 ben ik werkzaam bij Medifit.

Daarvoor was ik al lid van Medifit en volgde groepslessen. Na enige tijd fanatiek RPM gedaan te hebben werd mij gevraagd of het iets leek om de RPM opleiding te volgen. In het begin voor mij een hele rare ervaring om nu voor de groep te zitten en met een microfoon op je hoofd. Al gauw kreeg ik de smaak te pakken en daarna volgde Body Pump, Body Attack, GRIT, UIC en ook de CXWORX.

Gelukkig is mijn gezin net zo fanatiek met sporten. Onze zoon Gijs zeilt, tennist en is lid van Sprint. Lotte hockeyt op hoog niveau bij Push en rijdt paard. Ze hebben het dus niet van een vreemde.

Buiten deze groepslessen werk ik sinds 2009 fulltime bij Medifit. Ook ben ik werkzaam in de Fitness en verzorg de financiële administratie. Wel een heerlijke combinatie van mensen zien te motiveren en af te peigeren samen met de deelnemers tijdens de groepslessen enerzijds en anderzijds rustig achter de computer te zitten rekenen.Dat maakt het voor mij een geweldige combi baan.

Dus hoop je snel in één van onze lessen te zien want eenmaal groepslessen gedaan en je bent eraan verslaafd!!!!!!!!

Tot gauw.

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot