• Standaard

Sandra Kleine

Even voorstellen:

Sandra Kleine, mede-eigenaresse van Medifit Breda, en al 15 jaar nationaal trainer van Les Mills voor de programma’s RPM,  Body pump en CXWorx

Sandra vertelt:

“Sinds 1994 (de oprichting van Medifit Breda) heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken ! En dat is werkelijk fantastisch. In 2002 werd ik door de Master trainer van les Mills gevraagd of ik interesse had om instructeurs in Nederland en Belgie op te leiden voor het geven van de programma’s RPM, Body pump en Body step. Inmiddels heb ik al duizenden instructeurs opgeleid. Ik kan u zeggen dat het niveau van de groepslessen instructeurs bij Medifit Breda zeer hoog ligt. Buiten de bijscholing die er wordt gegeven door Les Mills zelf krijgen ze van mij extra bijscholing en bekijk ik regelmatig de lessen van mijn instructeurs. Onze klanten hebben recht op een veilige, leuke en professionele les !

In juli 2009 ben ik uitgenodigd om naar Les Mills in Nieuw Zeeland te gaan. In Nieuw Zeeland worden alle programma’s van Les Mills gemaakt. Ik was heel erg vereerd want ik heb daar les mogen geven voor een nieuwe les van RPM. In juli 2012 mocht ik nog een keer voor de DVD naar Nieuw Zeeland en deze keer voor Body pump! Ook voor de filming van Body pump 100 mocht ik  in augustus 2016 weer afreizen naar Nieuw Zeeland.  Deze les wordt gefilmd en op DVD gezet. Deze DVD is bedoeld voor alle RPM en Body Pump instructeurs wereldwijd om de nieuwe les te leren ! Inmiddels zijn er 12.000 sportclubs in de hele wereld die de programma’s van les Mills geven.

Daarnaast ben ik ook actief als Personal Trainer. Als personal trainer bij Medifit Breda begeleid ik mensen met welk doel dan ook. Samen met Breda.42.195 http://www.42195breda.com/ begeleid ik mensen naar een marathon. Of een halve marathon of wat voor afstand dan ook. Ik heb een sportmassage praktijk bij Medifit Breda en zelf ben ik heel actief in het doen van triathlons (in augustus 2017 de hele afstand !) en ik heb inmiddels 10 marathons gelopen.

U bent van harte welkom om een proefles bij Medifit te komen volgen. Ik garandeer u een leuke en veilige les. Een les, die u vaker wilt meemaken.

Wilt u weten welk programma bij u past, kijk verder op onze site of bel ons gerust 076-5210203.

Sandra Kleine

Directeur Medifit Breda B.V.

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot