• Standaard

Jan van Beers

In 2007 besloot ik om wat meer structureel te gaan sporten. Hiervoor sportte ik onregelmatig en op eigen gelegenheid. De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten waar ik mee te maken kreeg. Bij Medifit echter begon het kennismakingsgesprek over wat ik wilde en welke vorm van training mij aansprak. Na een rondje sportschool kwam eindelijk het gesprek op de kosten van een abonnement. Deze vielen mee en ik was lid van Medifit. De instructrice die mij toen begeleidde hoorde dat ik bokstrainer was en raade me aan om deel te nemen aan de les bodycombat. Sterker nog, op een maandagavond kwam ze me gewoon ophalen om mee te doen. Dit beviel me zo goed dat ik nu nog meedoe. In 2011 kreeg ik een open hartoperatie en nu was het ook medifit die me hielp bij het revalideren. Ook heb ik een Personal Trainer genomen die me begeleidde met het sporten. Intussen sport ik bijna elke dag in de week een of meerdere keren per week. Ik voel me thuis bij Medifit en heb het me reuze naar mijn zin. Ook het feit dat je de beschikking hebt over fysiotherapie en sporttraining in hetzelfde gebouw is wel prettig. Ik zou mijn sporturen niet willen missen en je kunt me de komende jaren nog wel tegenkomen bij Medifit.

Tot ziens.

Jan van Beers

Nieuws

 • Groot aanbod buiten lessen, vanaf dinsdag 12 mei a.s.!

  Met trots kunnen we je mededelen dat wij vanaf dinsdag 12 mei aanstaande star...

  Lees meer
 • Tot nader bericht gesloten door maatregelen Corona Virus

  Beste Medifitters, Naar aanleiding van nieuwe maatregelen omtrent de bestr...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Lindsay van der Sluis

  "Iedereen wordt in zijn waarden gelaten en geholpen op zijn of haar niveau."

  Lindsay van der Sluis
 • Ronald Vrielink

  "Bij Medifit is duidelijk te merken dat het om jou gaat en dat je niet een nummertje bent"

  Ronald Vrielink
 • "Van té vet naar TE VETTT!"

  José van der Hoeven
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot