• Standaard

Wendie van der Sluis

Tijdens de zomervakantie van 2015 ging bij mij eindelijk de knop om. Al jaren was ik een flink aantal kilo te zwaar maar op dat moment woog ik meer dan 70 kilo, ik sportte wel (hardlopen) maar eigenlijk had het allemaal niet zoveel effect. Bij de eerste gesprekken en metingen bij Selwin en Ingvar bleek dat mijn vetpercentage echt veel te hoog was. 

september 2015 : 69 kilo  BMI 27%   vetpercentage 43,2% en spiermassa 23,4

Hier schrok ik behoorlijk van en zag in dat er nu echt iets moest gebeuren. Ik begon met krachttraining naast het hardlopen, al snel verhuisde ik naar de groepsles Bodypump. Wat een geweldige les is dat! Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen. Maar met dit laatste liep ik toch vast. Begin februari 2016 deed ik op aanraden van Sandra het sportmedisch onderzoek.

februari 2016 : 63 kilo  BMI 25,5%   vetpercentage 36,1% en spiermassa 24,9%

Vanaf dat moment is Sandra mij gaan begeleiden bij het hardlopen met trainingsschema's op maat, deze schema's halen het beste in mij naar boven. De 10km onder de 53 minuten, ruim 10 minuten sneller dan de Singelloop van 2015 en dat binnen een half jaar, daar kon ik in januari alleen maar van dromen!! Daarnaast ben ik zoveel sterker geworden door haar groepslessen Bodypump en CXWorkx, meerdere keren per week weer een flinke uitdaging.

Het einddoel voor 2016 was natuurlijk verder afvallen, vetpercentage verlagen en het lopen van mijn eerste halve marathon in oktober van dit jaar in Amsterdam.  De halve marathon moest ik helaas laten schieten door problemen met mijn knie. Maar na een flink diep dal klim ik nu eindelijk weer voorzichtig omhoog. In deze maanden was ik eigenlijk nog blijer met de begeleiding van Sandra, alle steun, massages, peptalk en positieve energie hebben mij er doorheen gesleept! Super bedankt!!

2016 zit erop, het was een jaar met sportieve hoogte- en dieptepunten maar ik kijk inmiddels met vertrouwen vooruit. Hieronder nog de eindstand van 2016 en als ik dat zo voor me zie ben heel erg blij en trots! Op naar een heel mooi sportief 2017.

december 2016:  BMI 22,3%   vetpercentage 29% en spiermassa 37,2%

Nogmaals super bedankt San!!

Nieuws

 • Zomerrooster 2022

  ZOMERROOSTER 2022  Na weken puzzelen hebben we hem dan eindelijk rond...

  Lees meer
 • Openingstijden en rooster groepslessen 2e Pinksterdag (zondag 1e pinksterdag zijn wij gesloten)

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot