• Standaard

Jeroen Boot

Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. In april 2016 in de kleedkamers van Medifit besloot ik om dit daadwerkelijk te gaan doen.
De vraag was hoe dit aan te pakken en welke marathon ga ik dan lopen. Al snel kwam ik in contact met Sandra die al meerdere marathons gelopen heeft.

Sandra wilde mij graag begeleiden met de trainingen. Met haar kennis en passie voor sport stond niets mij in de weg om het te doen. En zo werd het de marathon in Amsterdam op 16 oktober met als doel: marathon uitlopen, onder de 4 uur en liefst in 3:45. Sandra gaf mij de loopschema’s voor 3x in de week lopen en verder goede tips en tricks. Ik heb de trainingen met plezier doorlopen. In de laatste weken voor de marathon  heb ik sportmassages van Sandra gehad. Waardoor mijn benen minder gespannen waren en ik makkelijker kon lopen. Op 16 oktober heb ik uiteindelijk de marathon van Amsterdam goed uitgelopen op 3:51. Check-in-the-box! En ga ik nog een marathon lopen? Jazeker! En wil deze dan wel onder 3:45 lopen ;)

Sandra, super bedankt voor je hulp. Zonder jou was het resultaat een stuk minder zijn geweest.

Groeten Jeroen

Nieuws

 • VACATURE: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES

  GEZOCHT: ALLROUND MEDEWERK(ST)ER FITNESS & SALES Man/vrouw –...

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot