Het aanbod van Medifit Breda

Het aanbod van Medifit Breda

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training en fitness aanbod van Medifit in Breda.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Fitness bij Medifit Breda is geschikt voor iedereen. Of u nu aan het herstellen bent van een blessure, aan het trainen bent voor een marathon of uw conditie op peil wilt houden. Krijg een motiverende en persoonlijke begeleiding van onze sportinstructeurs en werk met op maat gemaakte trainingsschema's richting jouw doel. Sport in een fijne ontspannen omgeving waar u zich op uw plek voelt bij de gezelligste sportschool van Breda.

Groepslessen
Groepslessen

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. We kunnen feitelijk vertellen wat we doen in lessen, vertellen wat het trainingsdoel is en hoe zwaar of moeilijk het is. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Kijk bij het lesrooster en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

eGym
eGym

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire eGym toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen kortom: Fit & Vitaal in 30 minuten.

Milon
Milon

Een eigen personal trainer, een training van 35 minuten en 30% meer resultaat dan met de traditionele fitness. De Milon Cirkel is 100% veilig, waardoor je gegarandeerd blessurevrij blijft.

Personal training
Personal training

Wilt u een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heeft u een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor u. Medifit Breda biedt individuele trainingen aan die we richten op uw persoonlijke doelstellingen.

Lifestyle & voeding
Lifestyle & voeding

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Wat onze leden zeggen

Wendie

Ik werd snel fitter, raakte kilo’s kwijt en kon beter hardlopen.

Wendie

Björn

Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking.

Björn

Jeroen

Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon.

Jeroen

Jan

De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!

Jan

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot groepslessen bij Medifit Breda

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jarenlang de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Breda. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, eGym en Milon Cirkel. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Medifit Breda

Maak kennis met Medifit Breda