Lid worden bij Medifit Breda

Lid worden bij Medifit Breda

We weten dat de trainingsdoelen van onze leden heel verschillend kunnen zijn. Daarom stellen we voor nieuwe leden altijd een persoonlijk aanbod op, gebaseerd op doelen, behoeften, wensen en andere zorgen.

arrow-down

Hoeveel kost een Medifit-lidmaatschap?

We stemmen onze lidmaatschappen af ​​op de behoeften en doelen van onze leden. Daarom kunnen wij u pas een concrete prijs geven nadat wij meer informatie van u hebben ontvangen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op volgende stap.

Wat onze leden zeggen

Wendie

Ik werd snel fitter, raakte kilo’s kwijt en kon beter hardlopen.

Wendie

Björn

Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking.

Björn

Jeroen

Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon.

Jeroen

Jan

De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!

Jan

arrow-left
arrow-right

Waarom Medifit Breda?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Medifit Breda altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Voedingsadvies
Voedingsadvies

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Voel je thuis en sport in een vertrouwde omgeving bij Medifit Breda. Onder begeleiding van de beste sportinstructeurs bereiken we al jouw doelstellingen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

De eerste stap naar jouw lidmaatschap

Samen met jou nemen we je lidmaatschap stap voor stap door. Laat ons eerst je doelen, behoeften, wensen en andere zorgen weten. Zodra we deze hebben ontvangen, maken we een persoonlijke aanbieding voor je.

Klik op onderstaande knop, vul het contactformulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Zodra we je verzoek hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen met meer informatie.

> Het best passende programma