Maak kennis met Medifit Breda

Maak kennis met Medifit Breda

Medifit Breda helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. De personal trainers van Medifit begeleiden je bij elke stap zodat jij jouw doelen gaat behalen!

arrow-down

Past Medifit Breda bij jou?

Vul jouw doel(en) en gegevens in, beantwoord de 5 korte vragen op de volgende pagina en ontdek in 1 minuut welk programma het beste bij jou past. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Leden over sporten bij Medifit Breda

Wendie

Ik werd snel fitter, raakte kilo’s kwijt en kon beter hardlopen.

Wendie

Jeroen

Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon.

Jeroen

Björn

Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking.

Björn

arrow-left
arrow-right

Jouw voordelen van personal training bij Medifit Breda

100% persoonlijke begeleiding van jouw personal trainer
100% persoonlijke begeleiding van jouw personal trainer

Nieuwe leden starten bij Medifit Breda altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Voedingsadvies
Voedingsadvies

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Voel je thuis en sport in een vertrouwde omgeving bij Medifit Breda. Onder begeleiding van de beste sportinstructeurs bereiken we al jouw doelstellingen.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je fittere en gezondere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Medifit Breda!

Het best passende programma

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past!