• Standaard

Nieuw in Breda.....eGym!

Uniek in Breda de slimme krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

Wat is de eGym-Cirkel?

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire eGym toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen kortom: Fit & Vitaal in 30 minuten.

De eGym training is een slimme combinatie van volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De eGym Coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, deze worden automatisch bewaard op een polsband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden.Tijdens de training krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via de App ziet u direct de trainingsresultaten, en de toestellen zijn zo geprogrammeerd dat ze volautomatisch overgaan naar een vervolg programma gericht op uw doelen. Tevens zit er per spiergroep een terugkomende krachtmetingen in waarin u direct kan zien of er vooruitgang is geboekt… 

Hoe werkt het?

De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

 • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;

Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in Breda! 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Medifit Breda is dé plek voor groepsfitness, voedingsadvies, individueel fitnesspersonal trainingLes MillsfysiotherapieMilon Cirkel, eGym en leefstijlcoaching. Bij Medifit Breda bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Nieuws

 • Groepslessenrooster vanaf 16 September

  Lees meer
 • De VES Zomer actie is er weer!

  De VES zomer actie is er weer! Door bij ons te komen sporten deze zomer maak ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Björn Koreman

  "Elke week bieden zij mij aan om het uiterste uit mezelf te halen en mij te ondersteunen waar nodig! Een geweldige samenwerking"

  Björn Koreman
 • Jan van Beers

  "De diverse sportscholen die ik bezocht begonnen allemaal over de kosten. Bij Medifit werd er eerst gevraagd wat ik wilde!"

  Jan van Beers
 • Wendie van der Sluis

  "Ik werd snel fitter, raakte kilo´s kwijt en kon beter hardlopen."

  Wendie van der Sluis
 • Jeroen Boot

  "Iedereen heeft bewust of onbewust wel een soort van Bucketlist. Zo ik ook, en één ervan is het lopen van een hele marathon. "

  Jeroen Boot